Rahsia Badan Kurus Macam Almy Nadia

Tengok Almy Nadia pun suka Fat2Fit!!!…
Hanya SPRAY untuk KURUS!!

Awal kemunculannya dalam drama “Dunia Baru” dia sgt kurus, kemudian bila muncul dlm episod-episod awal “Edisi Khas” siaran tahun lepas nampak bdn dia naik mencanak…
Kini Almy kembali langsing dengan Fat2Fit…
Fat2Fit (Hanya Spray Untuk KURUS!!!!)

Formulasi terbaru yg boleh aktifkan lemak-lemak terkumpul & tukarkan kepada tenaga, tau-tau je ukurlilit pinggang dah makin kecil… suka x kak ton!!! hehehe



Fat2Fit Mist Spray ~ Hanya SPRAY untuk KURUS!!!
Formulasi terbaru gabungan Peppermint Oil + Capsicum Oil + Olive Oil + Ginger Oil etc (100% dr bahan semulajadi) mampu mengaktifkan lemak-lemak terkumpul & menukarkannya kepada tenaga & hasilnya ukurlilit mengecil minima 2 inchi seawal 14hari

Apa itu Fat2Fit???
Sejenis Spray untuk Kurus!!

Bagaimana Fat2Fit bertindak??
Bahan-bahan terkandung dlm Fat2Fit seperti Ginger Oil, Capsicum Oil, Olive Oil, Pepermint Oil etc membantu dalam mengaktifkan lemak-lemak terkumpul & menukarnya kepada bentuk tenaga.

Apa yg saya boleh harapkan dengan pemakaian Spray Fat2Fit???
Ukurlilit berkurangan minima 2inchi seawal 14hari, tapi haruslah di Spray setiap hari & secara konsisten mengikut cara aturpakai tertera di kotak..

Berapa lama boleh tgk kesan???
Seawal 14hari, 2inchi akan susut tapi dengan syarat MESTI spray setiap hari secara konsisten, sekurang-kurangnya 2kali sehari, selepas mandi di awal pagi & sebelum masuk tidur.

Tahan lama ke Fat2Fit ni??
Sebotol selalunya tahan untuk sebulan penggunaan, walaubagaimanapun bergantung kpd penggunaan individu itu sendiri, lebih banyak bahagian yg nak kena spray maka lebih banyak la pakainya…

Siapa yg sesuai pakai??
Lelaki & Wanita yg berkeinginan untuk tampil LANGSING!!!

Berapa besar botol Fat2Fit??
Sebotol mengandungi 125ml.

Berkesan ke???
3000 botol telah terjual dlm sehari, setakat ini Alhamdulillah tiada rungutan malah pelanggan sangat berpuas hati dengan ukurlilit mereka yg mengecil semudah & sepantas 14hari..

Untuk tempahan Fat2Fit Mist Spray:-
>>SMS “F2F” ke 012-5806029<<
Diskaun RM20 untuk 50 pembeli terawal hari ini..