Punca Payudara Kendur Dan Kecil

Ramai yang meminta diberikan panduan terbaik mengatasi masalah yang mereka hadapi payudara kecil,kendur dan tidak menarik. Sebelum mengulas lanjut tentang masalah ini mari kita selidiki dan tahu serba sedikit faktor-faktor yang menyebabkan berlakunya perkara ini.

Pertama , masalah payudara kecil disebabkan oleh kerana masalah perkembangan badan terbantut disebab masalah hormon kewanitaan.Jika anda berumur 20 tahun keatas dan payudara masih lagi belum berkembang ini menunjukkan masalah hormon anda. Perkara ini mudah diatasi dengan pengambilan SSQ liquid sahaja.

Kedua , masalah ini disebab sistem reproduksi, kebanyakan masalah ini dihadapi oleh mereka yang meningkat remaja. Mengalami masalah haid dan sistem reproduksi akan merencat pertumbuhan payudara. Ini kerana sistem reproduksi berkaitan rapat dengan masalah kewanitaaan.

Ketiga , disebabkan masalah lepas melahirkan anak,apabila kita dalam proses hamil hingga bersalin,hormon akan sentiasa mengalami perubahan dan proses melahirkan anak akan menyebabkan payudara menjadi kendur,mengeleber dan tidak anjal. Masalah ini dapat diselesaikan dengan pengambilan ssq liquid dan pengambilan cream ssq untuk menganjal dan memontok lagi payudara yang mengalami masalah ini. Pengambilan trigonella plus juga akan membantu mempercepat proses membina sel-sel mati dan menganjalkan kembali struktur kulit. Selain baik untuk kualiti susu untuk anak.Trigonella plus juga boleh mengembalikan sistem reproduksi ketahap yang optimum.Mewangikan tubuh dan mengharum badan serta menyempitkan alat kewanitaan. Ini adalah satu bonus untuk suami tercinta.

Oleh itu, konklusinya,dalam mengimpikan payudara montok,pejal,gebu dan menarik keyakinan dan istiqamah diperlukan. Buang perasaan kurang yakin dan was-was kerana ia adalah merupakan kekangan minda yang boleh menghalang segala kejayaan anda. Sentiasa berikan senyum anda dengan rasa yakin. Pasti anda akan berjaya.

Besar dan Mantapkan Payudara Dengan SSQ

SELAMAT DATANG KE AZHAAN BROTHERS SHOP

(Kedai Produk Kesihatan dan Kecantikan Online)

INGINKAN PAYUDARA YANG MANTAP DENGAN PRODUK HOMEOPATHY…..???

APAKAH SAIZ PAYUDARA ANDA MEMBERI KEPUASAN KEPADA PASANGAN ANDA…..???

INGIN MILIKI

- PAYUDARA YANG BESAR

- PAYUDARA YANG PADAT DAN KENYAL

- MENANIKKAN KEMBALI PAYUDARA YANG JATUH

- MENEGANGKAN PAYUDARA YANG KENDUR

- MEMONTOKKAN PAYUDARA

- INGIN PAYUDARA YANG SEKSI

MEMPERKENALKAN PRODUK HEBAT UNTUK WANITA

HAMPIR 4,600 BOTOL TELAH TERJUAL SELURUH MALAYSIA….

SS-Q 1 & 2 – Breast Enhancement Therapy berwajah baru


Semenjak diperkenalkan di “online”, SS-Q 1 & 2 pakej set Homeopathic Breast Enhancement Therapy telah mendapat sambutan yang amat memberangsangkan, SS-Q 1 & 2 merupakan remedi yang pertama di dunia menggunakan kaedah homeopati, bahan-bahan Homeobotanical yang amat selamat tetapi memberi kesan yang amat positif kepada wanita-wanita yang ingin kelihatan anggun dengan selamat dan tanpa kesan sampingan. SS-Q 1 & 2, walaupun 100% dari bahan Homeobotanical, ia mampu memberi kesan pantas, ada yang melaporkan SS-Q 1 & 2 mengambil masa hanya 2 minggu untuk merasa perubahan.

Apa yang membanggakan kami adalah sokongan anda semua kepada produk ini yang amat memberangsangkan. TERIMA KASIH !!.

Kini SS-Q 1 & 2 berwajah baru dengan kemasan kotak yang menarik dan set ini dipakejkan bersama-sama krim urutan payudara (cara urutan disediakan), (Krim ini berharga RM99 jika dibeli secara berasingan). Pakej SSQ 1&2 DAN MASSAGE CREAM ditawarkan pada harga RM150 untuk 1 set,kotak baru di sediakan atas permintaan di luar jangkaan dan ini adalah tanda terima kasih kami kepada yang menyokong kami, menyokong kaedah yang selamat dan tanpa kesan sampingan.

Krim ini amat selamat untuk kulit, ia dihasilkan dengan bahan-bahan yang hampir sama dengan SS-Q 1 & 2 yang diambil secara oral (titis). Menggunakan ekstrak Saw Palmetto, Wild Yam, Avocado, Witch Hazel, Pueraria Mirifica dan ekstrak minyak Jojoba, didalam botol 15 gram.

SS-Q1 dan SS-Q2 kini didalam 1 botol!. Hasil dari permintaan ramai kami telah menyediakan didalam 1 botol 60ml dengan saiznya pun 2 kali bersamaan 2 botol (botol lama 30ml). Anggaran SS-Q1&2 botol baru ini boleh bertahan untuk bekalan 45-55 hari dengan pengambilan 5 titis 3x sehari, maksimum boleh 15 titis setiap kali pengambilan. Disarankan supaya remedi ini diminum bersama-sama dengan susu atau soya. Mengapa perlu ambil susu?. Susu mempunyai emulsi atau koloid (colloid) butterfat (bahagian berlemak didalam susu), susu juga kaya dengan protein.

Setiap wanita didalam lingkungan umur 10-13 tahun akan mengalami puberty atau akil baligh, bila terjadi puberty hormon estrogen akan terhasil dengan sedikit, walaubagaimanapun jika dipengaruhi hormon pituiri (pituitary) (FHS, LH) kuantiti hormon estrogen akan meningkat. Sekiranya ini terjadi kemungkinan untuk wanita mendapat payudara yang lebih besar akan terjadi.

Formula didalam SS-Q1 & 2 terutama Saw palmetto yang telah digunakan semenjak ribuan tahun untuk merawat pelbagai penyakit termasuklah untuk membesarkan payudara secara semulajadi, akan “mimic” hormon-hormon yang diperlukan dan membantu menggalakkan hormon estrogen untuk memproses kemasukkan lemak-lemak kedalam tisu stromal yang terdapat didalam payudara. Pengambilan susu atau soya juga akan membantu mempercepatkan proses kemasukkan lemak-lemak kedalam tisu stromal, sementara hormon progesterone pula menggalak lobules and alveoli yang terdapat didalam payudara untuk membantu sel alveolar bagi menghasilkan rembesan hormon.

Formula SS-Q1 & 2 adalah dari bahan semulajadi seperti Saw palmetto (buah beri), chimapila (bunga), Damiana (bunga) dan Ginko. Ramuan tumbuhan dan bunga ini membantu menstabilkan hormon estrogen dan progesterone yang terdapat didalam tubuh wanita. Kedua-dua hormon ini memainkan peranan yang penting untuk pembesaran payudara yang penuh, tegang dan besar.

Testimonial terbaru

  • Norish , umur 30 tahun sudah berkahwin. Berumur 30 tahun

Bagi saya kecantikkan diri adalah untuk diri sendiri serta untuk orang tersayang, jadi bila membaca tentang SS-Q 1 & 2 , saya tertarik dengan fakta iaitu selain dari mencantikkan payudara SS-Q 1 & 2 juga merawat kitaran haid yang bermasalah. Pada fikiran saya biarlah senggugut saya yang teruk ini boleh berkurangan, jadi apa salahnya mencubakan!!.

Lebih kurang 1 minggu mengambil SS-Q 1 & 2 terasa denyut-denyut dipayudara dan masuk minggu kedua saya terpaksa membeli coli baru kerana terasa sangat ketat, suami pun perasan dan memuji dengan perubahan tersebut, biasalakan lepas menyusu anak jatuh la sikitkan, tapi sekarang 80% dah ok. Paling mengembirakan saya kedatangan haid kali ini senggugut ringan sahaja setakat sengal-sengal dipinggang , sebelum ini sampai kena injection la…..

  • Cassy, umur 27, Tawau, Sabah. Belum berkahwin

Orang kata jika keturunan breast kecil kita tidak boleh buat apa-apa lagi, terima nasib sajalah. Kawan-kawan ada mencuba dan nampak kesan yang benar-benar terjadi, teruslah saya order dan kini hampir kali kedua. Keturunan bukanlah penyebab kita tidak boleh berusaha kan, kini saya sudah berubah dari cup B ke C. Yakin la skit untuk dressing ranggi kan.

Testimonial SS-Q1 dan SS-Q2

Wan Suriati, Kota Bharu Kelantan, 24 tahun 
Saya bertubuh agak besar , kawan-kawan komen size payudara saya tak seimbang dengan tubuh saya, kawan saya mencadangkan untuk ambil SS-Q1 dan SS-Q2, dalam minggu pertama saya rasa coli yang saya guna agak ketat dan terasa payudara saya agak berisi dan pejal, saya ingat hanya perasaan sahaja. Namun bila saya memakai coli yang dulunya longgar dan saya jarang-jarang menggunanya , saya amat gembira kerana coli tersebut pun rasa ketat dan penuh. Saya merasakan payudara saya makin pejal , berisi dan montok . Malah masalah haid saya pun semakin baik dan teratur.

Kamsiah, Bandar Baru Salak Selatan 
Akibat dari kesibukkan kerja saya asyik “skip” minum SS-Q1 dan SS-Q2, kadang-kadang campur dalam Nescafe susu atau Milo susu kerana tak sempat. Dalam satu hari 1 kali atau 2 kali sahaja saya mengambilnya. Apa yang menakjubkan dalam minggu kedua saya merasa kelainan pada payudara saya kerana terasa makin besar , padat dan berisi.Lepas ni saya akan ambil secara teratur untuk mendapat size idaman saya.

Martini, Tutong Brunei Darussalam 
Sudah lama saya idamkan payudara yang lebih pejal dan tegang selepas melahirkan anak, saya guna krim, pil herba dan bermacam-macam lagi tetapi semuanya seolah “kebal” dengan diri saya, kalau ada perubahan pun hanya sedikit. Selepas terbaca di blog homeopathy2u, saya dapat dapat rasa ada kelainan kerana ia berbentuk cecair dan didalam botol spray yang amat mudah di ambil. Saya pun memesan 2 set sekaligus SS-Q1 & SS-Q2, yang menariknya SS-Q2 digalakkan untuk diambil bersama susu atau soya. Dalam masa 3 hari pesanan saya tiba, tidak sabar rasanya.Terima kasih SS-Q1 & SS-Q2, hasilnya saya amat puas hati dan bersyukur kerana di dalam masa 1 minggu saya terasa payudara saya mula alami perubahan yang positif dimana saya dapat rasakan ia mula tegang. Minggu ketiga saya mula terasa baju dalam saya seolah ketat, suami saya juga memberi komen yang memberangsangkan. Ialah untuk siapakan …..
ini masuk minggu ke enam dan saya mula tidak selesa dengan cup B yang saya pakai sekarang dan bercadang untuk membeli coli cup C.


T.J , Brisbane Australia, Pelajar Malaysia di Australia

Dari sewaktu anak dara saya sememangnya agak tomboy, dan dari dulu payudara saya agak kecil, rasanya akibat genetic kerana ibu saya juga mempunyai saiz yang kecil. Tambahan pula metabolisma saya memang tinggi. Berat saya seolah mustahil untuk naik walaupun pelbagai diet saya ambil.Kawan saya di Malaysia telah mencuba SS-Q1 & SS-Q2 dan dia telah berjaya didalam 2 bulan, beliau mendapat pertambahan 2 inci. Tanpa berlengah saya pun membuat pesanan dan menerimanya dalam masa 5 hari. Yeay!! Suami saya pun merasa seronok dengan perubahan yang terjadi, katanya “agak besar dari biasa” setelah saya mengamalkan lebih dari 3 minggu. Paling mengembirakan saya ialah masalah senggugut yang saya alami sejak dulu juga semakin berkurangan dari tahap teruk ke tahap biasa-biasa sahaja. Malah saya juga sedang menyusu bayi, dan susu badan saya juga bertambah kuantitinya.

Bagaimana SS-Q1 dan SS-Q2 membantu membesar dan menegangkan payudara ?

Payudara terdiri dari lemak dan salur-salur darah, dan tidak terdapar otot-otot, walaubagaimanapun SS-Q1 dan SS-Q2 telah berjaya menambah baik ukuran payudara dengan semulajadi. SS-Q1 dan SS-Q2 bertindak dengan meregulasasi hormon wanita dan menyerap tisu-tisu lemak ke dalam payudara. Tisu-tisu lemak ini akan akan bersatu dengan fiber-fiber yang bersambung dengan otot-otot dada. Remedi ini juga menguatkan tisu-tisu yang bersambung dengan otot-otot dada dan menjadikan payudara lebih besar serta tegang.

Selain mencantikkan payudara dengan pertambahan saiz, SS-Q1 dan SS-Q2 juga menambah baik kualiti libido wanita (kehendak seksual yang lebih baik), orgasm yang lebih baik dan meningkatkan kualiti kehidupan seksual secara amnya.

ssq-massage-cream-100ml

Apa pun yang penting SS-Q1 dan SS-Q2 , membesar dan menegangkan payudara dengan secara semulajadi bukan berbentuk artificial di mana pengguna perlu mengguna secara berterusan untuk mendapat payudara idaman. Kajian menunjukkan dalam masa dua minggu pengguna SS-Q1 dan SS-Q2 akan mengalami tumbesaran dan terasa tegang serta pejal. Testimonial dari dua orang wanita seorang dari Kelantan dan seorang lagi dari Selangor mengatakan mereka mula merasa coli yang biasa dipakai terasa seolah ketat dan bentuk payudara mereka mula berubah dengan bentuk yang lebih menarik.

Cara guna Krim

Bagi cream ssq cara terbaik menggunakannya adalah selepas mandi.tidak kira samada mandi pagi ,petang atau malam. Sapu cream disekitar payudara yang kendur dan buat urutan lawan jam. Jika yang beragama Islam boleh mulakan dengan niat,bismillah dan selawat. Sapu sehingga meresap kira dalam 5-10 minit dengan membelai secara lembut.

Soalan-soalan lazim

1. Bagaimanakah cara makan Set SSQ?

5-15 titik  ssq1 dicampur dengan 1/2 cawan air suam 3 kali sehari

5-15 titik ssq1 dicampur dengan 1 cawan susu atau soya high calcium 3 kali sehari.

2. Bilakah waktu yang sesuai makan SSQ?

Makan ketika perut kosong. Jika sudah makan,biar 30 minit makan hadam baru makan set ssq

3. Boleh makan set ini ketika datang bulan?

Boleh,malah SSQ juga berkesan merawat senggugut

4. Adakah set SSQ ini sesuai untuk semua orang?

Ya sesuai, pastikan umur dlm 19 thun keatas

5. Adakah Set SSQ ini selamat?

Ya,selamat kerana produk ini base herba 100%

6. Adakah set SSQ ini mendapat kelulusan KKM?

Persediaan homeopaty tidak perlu KKM kerana tidak tertakluk dibawah akta kawalan racun 1952

7. Adakah set SSQ ini berkesan?

Berkesan jika diambil dengan cara yang betul dan istiqamah

8. Apakah ada pantang?

Pantang pada majornya tiada, cuma elakkan merokok, cafein.jika mahu minum kopi dan teh jarakkan 30 minit selepas ambil SSQ supaya kesan lebih cepat.

9. Berapa lamakah kesan ssq dapat dilihat?

Biasanya dalam masa 2 minggu keatas. Ada yang dalam masa 4 hari sudah dapat. Ini bergantung pada tubuh badan kita menerimannya.Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Harga

RM150 dan dilengkapi spray dropper untuk memudahkan pengambil dan dilengkapi dengan krim, anggaran 25-28 hari penggunaan. Penghantaran PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA.


SIAPA CEPAT DIA DAPAT……….

CARA MEMESAN

SILA TAIP

SSQ1&2 | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

DAN HANTAR KE

0125806029

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI

SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS

NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU DAN AMAUN YANG ANDA BANK IN

MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH

ATAU

SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

Tapi mungkin anda berfikir banyak kali untuk membeli dan mengeluarkan RM150…

Nilainya sangat kecil jika dibandingkan apabila

-suami anda melihat betapa mantapnya buah dada anda dan memuji anda

- semangat anda mula bertambah bila di khalayak ramai dimana sebelum ini anda ada rasa rendah diri

- kawan-kawan anda memuji anda

- kerisauan anda tidak lagi muncul untuk bersama suami ketika melakukan hubungan seks

- BETAPA BAHAGIANYA ANDA MELIHAT PERUBAHAN PAYUDARA ANDA YANG MANTAP

SEGALA DI ATAS TIDAK TERNILAI OLEH WANG RINGGIT….

BAYANGKAN PAYUDARA ANDA SEPERTI INI

Pictures of  NAK TAK SAYANG,,,,, NAK CEPAT!!!!! (http://www.BestGdi.Com/?id=sepat1204)

BAGI SUAMI ATAU KEKASIH, HADIAHKAN PRODUK INI SEBAGAI TANDA KASIH DAN CINTA ANDA PADA PASANGAN ANDA….KEKASIH ANDA PASTI TERSENYUM…

Payudara Kecil Punca Wanita Rendah Diri

Assalamualaikum…

Salam sejahtera buat semua…

Melangkah Ke tahun 2012 amat mencabar dan memerlukan semangat yang lebih kental…

Cabaran buat wanita kali ini ialah bagi mereka yang mempunyai saiz payudara yang kecil…mereka yang mempunyai payudara yang kecil dan kadang-kadang hanya puting sahaja merasa rendah diri dan ada yang sampai memaki span dan membeli bra atau baju dalam yang besar bagi menyembunyikan kelemahan mereka.

Bgai anda yang mempunyai cabrana begini jangan bimbang kerana dengan kaedah homeopathy telah banyak membantu pesakit saya memiliki payudara idaman mereka. Dengan formula hebat maka terhasillah produk SSQ1&2 yang di formulakan dengan tumbahan dan bahan semulajadi yang mengaktifkan hormon bagi membantu tumbesaran payudara anda.

RAHSIA WANITA INDIA BERPAYUDARA MANTAP DAN BESAR

set ssq dan cream ssq

Assalamualikum dan salam sejahtera…pasti ramai yang dan berumahtangga danmenimang cahaya mata. Akan tetapi masalah payudara kian kendur dan mengcut ramai dia almi oleh mereka yang telah menyusukan anak dan tidak kurang juga kepada remaja.. ramai yang bertanya apakah cara yang selamat dan tiada kesan sampingan untukk menegang dan membesarkan payudara. Ramai juga bertanya jika saya dah punyai payudara yang besar tetapi hanya ingin menegangkannnya apa cara yang terbaik.

Kali ini saya akan mengulas kebaikan SSQ untuk penjagaan dan pemeliharaan payudara. SSQ diramu daripada bunga winter lover, saw palmetto dan pelabagai ramuan lagi yang kesemuanya persediaan herba dan telah diproses melalui kaedah homeopathy yang sudah terbukti bebas kesan sampingan.

Boleh dikatakan SSQ ini adalah ciptaan homeopathy yang terkini dan selamat untuk mereka yang ingin memejal,menegang dan membesarkan payudara. Bunga winter lover pula berfungsi menganjal sel-sel dan kulit serta kelenjar mamary bertujuan untuk memelihara dan mencantikkan payudara

Kadangkala payudara yang kecil disebabkan oleh faktor genetik dan hormon.Kekurangan hormon akan merencatkan pertumbuhan payudara bagi sesetengah wanita.Oleh itu saw palmetto dapat memperbaiki keadaan dan situasi ini.

Adakah wanita yang sudah besar payudaranya boleh mengambil SSQ. Jawapannya boleh kerana SSQ ini fleksibel dan dia tidak akan membesarkan payudara yang memang sudah besar tetapi dia akan membaiki dan rebuild sel yang mati seterus

CARA PENGAMBILAN PRODUK PAYUDARA SSQ 1&2

Produk SSQ1 dan SSQ2 breast enlargement menggunakan teknologi homeopahty. Bebas kesan sampingan. Mengandungi bunga winter lover, osnosmodium.false gromwel dan pelbagai persediaan homeopathy.

SSQ1 dan SSQ2 dapat memadat dan menegangkan payudara yang kendur.Ia juga dapat membesarkan payudara yang kecil. Kadar keberkesanan yang tinggi.

Aturan makan

SSQ1 digunakan sebanyak 15 titis dicampurkan dengan 1/4 air. 3 kali sehari sebelum makan.

SSQ2 digunakan sebanyak 3 kali dengan menyapukan krim pada payudara mengikut arah jam 5 kali pusing 3 kali sehari sebaiknya selepas mandi

Dibawah ini ada beberapa testimonial daripada beberapa orang yang telah mencuba.

1. Hamimah – Dungun

Saya punya payudara mula mengeras,tegang setelah 12 hari menggunakan SSQ1 dan SSQ2. Memang rasa teruja. Saya akan teruskan dan sekarang ni 34B cup penuh.

2. Nurhanisa – Puchong

Setelah mengamalkan SSQ1 dan SSQ2 selamat 3 minggu payudara rasa tegang,padat dan mengeras.Pakaian dalam saya terpaksa ditukar kerana dah ketat. Sungguh hebat.

Stok terhad, siapa cepat dia dapat. 1 set mengandungi 1 botol untuk minum dan krim dan boleh digunakan selama 25-30 hari.

PETUA TEGANGKAN PAYUDARA

payudara Petua Tegangkan Payudara

Petua Payu Dara.
Ibu-ibu yang menyusukan anak bimbang payu dara mereka akan menjadi kendur. Cara untuk mengatasinya ialah dengan cara :-

1.Sapukan sedikit minyak kelapa pada permukaan daun sirih yang segar.
2.Kemudian layurkan di atas api yang sederhana panasnya.
3.Setelah layu, ramas dan sapukan pada payu dara kecuali putingnya.
4.Lakukan selama tiga hari berturut-turut.

Payu Dara Bengkak.
Ibu-ibu yang menyusukan anak bimbang payu dara mereka akan menjadi bengkak. Cara untuk mengatasinya ialah dengan cara :-

1.Daun kacang panjang dan daun sirih dibersihkan.
2.Ramaskan kedua-duanya hingga hancur dan tampalkan pada buah dada.
3.Buat berulang-ulang kali sehingga kering.
4.Cuci dengan air bersih.

Menegangkan lagi Payu Dara.
Ibu-ibu yang menyusukan anak bimbang payu dara mereka mengendur. Cara untuk mengatasinya ialah dengan cara :-

1.Layurkan daun sirih yang telah disapukan dengan minyak zaitun di atas api yang sederhana, atau menggunakan lilin.
2.Apabila daun telah terasa suam dan agak layu, lalu tekapkannya ke atas kedua-dua payu dara dan biarkan seketika.
3.Lakukan dua atau tiga kali seminggu.

TETAPI KINI ANDA TIDAK PERLU BERSUSAH PAYAH LAGI UNTUK MENCARI BAHAN-BAHAN DIATAS KERANA KAMI ADA PRODUK HEBAT UNTUK ANDA

KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK SET PAYUDARA MANTAP

SSQ BANTU WANITA MILIKI PAYUDARA MONTOK , TEGANG DAN MANTAP

Kini revolusi SSQ ditambah nilai dengan keluaran krim payudara ssq yang terdiri daripada kandungan herba bernilai seperti mirifica,saw palmetto,avocado,wild yam,witch hazel dan minyak jojoba.

Jika ramuan ssq 1 dan ssq2 bertindak daripada dalam unutk wanita yang ingin membesarkan payudara,pejal,tegang. SSQ krim bertindak daripada segi luaran.Kombinasi dan gabungan kedua-dua produk berkualiti ini akan menghasilkan kesan yang mengkagumkan.

SSQ adalah satu-satunya ramuan homeopathy yang dicipta untuk wanita memiliki payudara yang montok,kental,tegang dan besar. SSQ bertindak menghasilkan pembesaran payudara yang selamat dan bebas kesan sampingan.

Kini untuk memiliki payudara yang montok,pejal,tegang dan besar tidak mustahil lagi

maklumat lanjut klik gambar di bawah

ssq2kotak